Pannon-Protect Faanyagvédelmi Kft.

Faanyagvédőszerek, kármentesítés, épületszárítás



Bemutatkozás:

A mintegy negyedszázada faanyagvédelemmel foglalkozó Anticimex-Hungária Kft magyar tulajdonosai megvásárolták a svédországi társtulajdonos tőkerészét. Az így tisztán magyarrá vált cég pedig beolvad, ugyanennek a körnek tulajdonában lévő Pannon-Protect Kft-be. 2009. január 13-a után ez az egy cég végzi a faanyagvédelmi munkák szakértését, tervezését, kivitelezését, valamint a faanyagvédőszerek forgalmazását.

Az elődök idejét is beszámítva - csaknem húsz esztendeje foglalkozunk FAANYAGOK, FASZERKEZETEK MEGÓVÁSÁVAL.

A FAANYAGVÉDELMI munka során ismételten szembe kerültünk a vizesedés problémájával. Beláttuk, hogy munkánk eredményét komolyan veszélyezteti, ha a védett szerkezeteket nem sikerül szárazon tartanunk. Tevékenységünket ezért ÉPÜLETEK SZÁRÍTÁSÁVAL bővítettük.

A faanyagvédelmi munkát, de különösen a KÖNNYEZŐ HÁZIGOMBA (Serpula, régebben Merulius Lacrimans) MENTESÍTÉST követően általában jelentős építőipari-, ács-, szakipari helyreállítást kell végezni.

Az építőipari munka során szokták elkövetni azokat a hibákat, amelyek miatt bekövetkezhet mindnyájunk réme - a visszafertőződés. Ennek elkerülésére szerveztünk egy megbízható alvállalkozói hálózatot, amelynek folyamatos képzéséről gondoskodunk és amellyel szinte minden ÉPÍTŐIPARI MUNKÁT el tudunk végezni.

A hosszú idő alatt rengeteg tapasztalatot gyűjtöttünk össze és tevékenységükben egyre nagyobb szerephez jut a MŰEMLÉKEK REKONSTRUKCIÓJÁBAN való közreműködés.

A faanyagvédelemhez, a gomba- és rovarfertőzések megelőzéséhez vagy megszüntetéséhez védőszerek szükségesek. Kiválasztottuk hát azokat, amelyek hatásosak, megfelelnek a magyar és EU egészségügyi- és környezetvédelmi előírásoknak és az áruk is megfizethető. A saját felhasználáson túl így szerveztük meg a FAANYAGVÉDŐSZEREK FORGALMAZÁSÁT.

Tapasztaltuk, hogy a faanyagvédelem terén mind a tervezők, mind a kivitelezők elég szűkös ismeretanyaggal rendelkeznek, ezért kék számon FAANYAGVÉDELMI SZAKTANÁCSADÓ SZOLGÁLATOT működtetünk, ahol választ adunk az e témákban felmerülő kérdésekre (06-40-200-301).

Mivel kollégáink jó része bejegyzett faanyagvédelmi szakértő, készítünk FAANYAGVÉDELMI SZAKVÉLEMÉNYT. Más kivitelező mentesítési munkájához szaktanácsod adunk, és szakértői művezetést is biztosítunk.

Gyakori probléma, hogy a megbízó nem biztos abban, hogy a kivitelező elvégezte-e az előírt vegykezeléseket vagy az égéskésleltetést. Ennek eldöntésére, valamint kétes esetekben a gombák kitenyésztésére FAANYAGVÉDELMI LABORATÓRIUMOT működtetünk.
Végül, de nem utolsó sorban az elkészült épületet, legyen az akár rekonstrukció, akár új létesítmény, továbbra is ellenőrzés alatt kell tartani és megóvni a rágcsálók, rovarok, penészgombák stb. kártételétől. Ezt végzi KÁRTEVŐMENTESÍTŐ részlegünk.




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

2013 Pomáz, Hunyadi u. 5.   térkép>

Telefonszám:

06/26/325-554

Fax szám:

06/26/325-630

E-mail cím:

kapcsolat@pannon-protect.eu

Weboldal: