Impulzív Kft.

Villamossági tervezés, kivitelezés, műszaki ellenőrzés



Bemutatkozás:

Az Impulzív Építőipari és Szolgáltató Kft. 1992-ben alakult. Az alapítók közül Marton Imre jelenleg is a vállalkozás egyik tulajdonosa és ügyvezetője. Alapításkor a cég fő tevékenysége a nyomvonalas létesítmények, irodaházak, üzemek villamos kivitelezése volt, leginkább a Budapesti Elektromos Művek hálózatán. A munkálatokat egyrészt saját kivitelezésben, másrészt fővállalkozóként szervezte a cég.

1999-től folyamatosan került egyre inkább előtérbe a villamos tervezés. Elsősorban nyomvonalas létesítményekkel kapcsolatban, másrészről ipari létesítmények belső villamos hálózatával kapcsolatban. Cégünk minősített tervezője lett az áramszolgáltatói területek túlnyomó részén. Ezzel kapcsolatban ISO 9001 minőségbiztosítási rendszert kezdünk alkalmazni, melyet folyamatosan megújítunk azóta is.

2002-ben csatlakozott a társasághoz Gondos Levente, aki jelenleg a vállalkozás másik ügyvezetője és tulajdonosa. Ezzel együtt folyamatosan növekedett a tervezés aránya, illetve a kivitelezéseket leginkább fővállalkozásban végezzük.

Engedélyekkel rendelkező szakembereink segítségével a villamosenergia szektor jelentős területén bírunk referenciákkal.

Tevékenységeink
A) Tervezés
- Nyomvonalas létesítmények
- Transzformátor állomások
- Villámvédelem
- Fogyasztásmérés - energia ellátás
- Mért elosztóhálózatok
- Teljes belső installáció
B) Kivitelezés
C) Műszaki ellenőrzés




vissza a kereséshez >>




Elérhetőségek:

Cím:

2040 Budaörs, Baross utca 165.   térkép>

Telefonszám:

06-23/428-331, 06-30/93-28-636

Fax szám:

06-23/428-332

E-mail cím:

impulziv@t-online.hu

Weboldal: