Kandalló Hungária Bt.

Kandallók, cserépkályhák, kemencék, grillek tervezése, építése



Bemutatkozás:

Ifj. Hevesi Sándor vagyok, Cserépkályha- és Kandallóépítő Mester. A kandallókat, cserépkályhákat, kemencéket, grilleket én magam tervezem és építem is. A szakmai háttér 1989-ig nyúlik vissza, azóta folyamatosan dolgozom a szakmában.

A Kandalló Hungária Bt. 1996. január 1-én alakult családi vállalkozás. Kandallók, bel-és kültéri kemencék (kenyér-, pizza-, hússütők), cserépkályhák, csempekandallók, kerti grillek, bográcsozók egyedi tervezésével, kivitelezésével foglalkozunk.

Kandallóinkat, kemencéinket, kályháinkat és grillezőinket a megrendelő és a hely igényeinek megfelelően tervezzük, a megfelelő műszaki ismeretek és elvek figyelembevételével.
Dolgozunk csempével, kővel, márvánnyal, téglával, gránittal. Továbbá tűztérbetétek forgalmazásával is foglalkozunk. Több gyártóval állunk kapcsolatban mind tűzterek, mind csempék terén.

Vállalunk kandalló javítást, tűztér bekötést és cserépkályha átrakást, javítást.
ÚJDONSÁG a biotűzerű cserépkályha és kandalló!

Fontosnak tartjuk a megrendelők elégedettségét, így munkáinkat úgy tervezzük és kivitelezzük, mintha magunknak építenénk. Kémény szaktanácsot és egyéb fontos információt nyújtunk ügyfeleinknek a levegőpótlásról is írásban, melyet már az építkezés tervezése folyamán érdemes kérni tőlünk.

Munkáinkat helyszíni felméréssel indítjuk, mert az építési helyszínt látni kell. A tervrajz nem minden esetben elég, mivel tapasztalataink szerint általában a kandalló építési fázisáig már az építési helyszínek módosulnak. Így pontos ajánlatot egyeztetés után tudunk adni. Az ár függ a mérettől, munkaigényességtől, burkolóanyagtól, tűztértől.

Munkáinkra írásos garanciát adunk, továbbá használati utasítást is mellékelünk. Környezetbarát és egyben speciális, minőségi anyagokkal dolgozunk. Így garantálható a hosszú élettartam.




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

2315 Szigethalom, Váci M. u. 26.   térkép>

Telefonszám:

+36/30-9445-978;+36/30-2107-201

Fax szám:

E-mail cím:

info@kandallohungaria.hu

Weboldal: