Deutsch-Haus Nyelviskola

Angol, német, orosz, francia, nyelvoktatás



Bemutatkozás:

A nyelvtudás megszerzése idő, de ez csakis rajtad múlik, hogy mennyi idő alatt teljesíted. Alapfokú A1 szintig 120 órát, az A2 szintre további 120 órát kell tanulnod. A B1 nyelvvizsga szintig még 120 órát, ha még többre vágysz, akkor még 240 óra szükséges a középfokú szintig és további 240 óra a C1 felsőfok megszerzéséhez.
Természetesen nem kell azonnal egy 240 órás tanfolyamra befizetned. Felbontottuk a tananyagot 60 órás modulokra. Ezek a 60 órás, egymásra épülő tanfolyamok biztosítják az előrehaladásodat. Ennek a rendszernek az állandóságát, a Közös Európai Referencia normák biztosítja. Ahhoz, hogy ne ezt a tudományos rendszert keljen megértened, kitaláltuk és hozzáillesztettük a mi saját egyéni szintjeinket, és elneveztük Gladiátor1, Gladiátor 2… stb szinteknek.

Tanítási módszereink alkalmazkodnak a felnőttek és fiatalok életkorához. Az órákon használjuk a tananyaghoz kapcsolódó videókat, hanganyagokat. Beszéltetünk párban, vagy csoportos feladatok segítségével mélyítheted el a nyelvtudásodat. Jegyzeteid készítéséhez megmutatjuk az elmetérkép (Mind Map) használatának módszerét, amellyel hatékonyabban és átláthatóbban jegyzetelhetsz. Alkalmanként az Internet adta lehetőségeket is felhasználjuk az oktatásban. Oktatóink nyitott szemmel figyelik a legújabb módszertani alkalmazásokat és igyekszünk azokat beépíteni az oktatásba.

Ahhoz, hogy tudd mennyit fejlődtél, tesztek írásával mérheted le. Minden tanfolyam végén egy modulzáró tesztet írsz, ami alapján láthatod a tanulásod eredményét.




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

2600 Vác, Árpád u. 45.   térkép>

Telefonszám:

06/27/304-617, 06/30/350-3538

Fax szám:

E-mail cím:

info@nyelviskola-vac.hu

Weboldal: