KreArt Bútor

Bútor tervezés és gyártás, exkluzív belsőépítészeti famunkák



Bemutatkozás:

Hegedűs Péter vagyok, második generációs asztalos. Végzettségemet tekintve Faipari technikus, és harmadéves Építészmérnök hallgató. Édesapámnak köszönhetően gyermekkorom óta mindenem a fa, mondhatni forgácsban születtem...

2004 óta saját vállalkozásom keretein belül hódolok ezen szenvedélyemnek, és a (sokszor "őrült" ötletekkel ostromló) kompromisszumot nem ismerő kreatív ügyfeleimnek hála, szinte minden munkám tartogatott valami kihívást.

Ha Ön is ragaszkodik elképzeléseihez, de nem talált még hozzá megfelelő szakembert, keressen meg bátran!

SZOLGÁLTATÁSOK

Exkluzív belsőépítészeti famunkák a fő profilunk, de ezen kívül szaunák (kül-, és beltéri), exkluzív kültéri fa-, és bambusz szerkezetek tervezésével és gyártásával is foglalkozunk. A lényeg, hogy ne "hétköznapi" dolgokat alkossunk ne "hétköznapi" módon.

Tervezés
Bármilyen stílusú és funkciójú bútorról is legyen szó, nagy bútortervezői tapasztalattal állok az Ön rendelkezésére. Amennyiben összetettebb enteriőr tervezésre van szüksége, tehetséges és kreatív belsőépítész, lakberendező partnereinkre bízhatja azt, hogy otthona olyan lehessen, amilyennek megálmodta.

Kivitelezés
Exkluzív minőségben készítjük el bútorait, nagyfokú szakmai alázattal, és a manufakturális gyártás minden előnyével.
Munkánk minőségét a modern FESTOOL és MAKITA gépparkunk teszi lehetővé.
A számítógépes gyártáselőkészítésnek köszönhetően még a legbonyolultabb helyszínre illesztett bútordarabnál is minimális a helyszíni megmunkálás, így szinte steril körülmények között, gyorsan és pontosan zajlik a beszerelés.




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

2162 Őrbottyán, Szőlősor u. 24.   térkép>

Telefonszám:

+3670-566-3668

Fax szám:

E-mail cím:

peter@kreartbutor.hu

Weboldal: