Camelot Club Hotel és Étterem

Hotel és Étterem csodálatos környezetben, közvetlenül a Duna partján



Bemutatkozás:

A mesés szépségű, 3 csillagos Camelot Club Hotel és Étterem közvetlenül a Duna partján terül el Vác és Verőce között. E csodálatos környezetben meghitt, felejthetetlen napokat tölthet el szerelmével, családjával, barátaival, hallgatva a Duna hullámainak lágy neszét. Az évszázados fákkal körülvett Hotel több hektáros parkja biztosítja a vendégek nyugalmát. Szállodánk figyelmes és kedves személyzete gondoskodik az Ön, és vendégei kényeztetéséről, kényelméről. Helyiségeink légkondicionáltak.

HOTEL
20 egy-, kétágyas, valamint négy-, ötágyas családi szoba, és a nászutas lakosztály kényelme és romantikája várja a pihenésre, kikapcsolódásra vágyókat. Szobáink tágasak, rusztikus, faragott fabútorokral vannak berendezve, stílusosan igazodva a szobákból elénk táruló természet igaz szépségéhez. Legimpozánsabb a nászutas lakosztályunk, ahol vendégeink méltán átérezhetik az élet ritka pillanatainak szépségét.

ÉTTEREM
Kiváló éttermünkben mesterszakácsok pompás étkei szolgálnak gasztronómiai élvezetül. A tradicionális magyaros ízek mellett, a nemzetközi konyha különlegességei is megtalálhatók étlapunkon. A 80 fős étteremből, és a 40 fős teraszról csodálatos panoráma nyílik a festői Visegrádi hegyekre, a parkra és a Dunára. Az étterem hangulatát télen a kandalló duruzsolása teszi otthonossá. Éttermünk, a teraszunk, és a grillterasz nemcsak szállóvendégeink, de a helyi lakosok, turisták, kerékpárosok, kajakosok előtt is nyitva áll állandóan változó kínálattal. Italainkat 3, egyenként 40 fős borospince hangulatát árasztó helyiségben is fogyaszthatják barátaikkal.

GRILLTERASZ
Itt kötetlenül, ellazulva élvezheti a csodálatos nyári napsütést, a Duna lágy szelét, jókat beszélgethet barátai körében. Grillteraszunk idényjelleggel működik vasárnaponként, ezért előzetes telefonegyeztetés ajánlott. A grillbárban nézheti, ahogy elkészítjük bográcsos és rostonsült ételeinket halakból, szárnyasokból, sertésből, friss zöldségekből, az Ön szeme láttára, élvezetére. Grilljeink folyamatosan változó kínálattal várják Önt, családját és barátait.

PARK, JÁTSZÓTÉR, ÁLLATSIMOGATÓ
Óriás parkunkban gyermekei bújócskát játszhatnak a többszázados fák között, fajátszótérparkunkban kipróbálhtják a kötélcsúszdától kezdve sok más gyerekbarát játékot. A parkban állatsimogató található, érdekesnél érdekesebb állatokkal: dámszarvas, rackajuh, kecske, csacsi, póniló. Ezen kívül a gyermekek megismerkedhetnek a csíkos mókussal, mangalica disznóval, törpe disznóval, papagájjal.

KONFERENCIATEREM / KÜLÖNTEREM
Hotelünk különböző híres konferenciáknak, tanácskozásoknak, céges partyknak adott már otthont. Ideális helyszíne a családi összejöveteleknek, diplomaosztóknak, osztálytalálkozóknak, leány-, és legény búcsúztatóknak, ballagásnak, esküvőknek. Konferencia termünk - ami 50 fő befogadására alkalmas - természetes megvilágítású, dunai panorámával rendelkezik, nyugodt légkört teremtve a konferenciáknak, különböző összejöveteleknek. A terem besötíthető, vetítésre alkalmas, vetítővászonnal rendelkezik.




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

2600 Vác, 07 hrsz   térkép>

Telefonszám:

+36-27-308-310, Mobil: +36-20-665-8170

Fax szám:

+36-27-308-310

E-mail cím:

camelot@dunaweb.hu

Weboldal: