KÖRNYEZETDOKTOR Kft.

Új generációs, környezetbarát ipari, irodai tisztítószerek - Olajszennyeződések eltávolítása hatékonyan és biztonságosan



Bemutatkozás:

Váradi Gyuláné Zollai Mária vagyok, a KÖRNYEZETDOKTOR Kft. ügyvezető igazgatója. Új generációs, környezetkímélő ipari és irodai, háztartási tisztítószerek értékesítésével foglalkozom 1995 májusa óta, kezdetben egyéni vállalkozóként, majd 2007-től a Környezetdoktor Kft égisze alatt.

A KÖRNYEZETDOKTOR Kft. a munkakörnyezet tisztán tartásának szakértője, melynek célkitűzése, hogy segítse és sikeresebbé tegye azon vállalkozók munkáját
- akik gondot fordítanak saját és alkalmazottaik tiszta és biztonságos munkakörnyezetére, nyugtalanítják az esetlegesen előforduló munkabalesetek, és szívesen csökkentené ezek kockázatát,
- akik tudatában van annak, hogy az olajsár az üzeme tisztaságának egyik legmakacsabb ellensége, és szeretnének leszámolni vele,
- akiknek a környezete védelme – már csak a gyermekei miatt is – számít valamennyire, és hajlandó tenni is ezért valamit.

TERMÉKEK:

IPARI TISZTÍTÓSZEREK:

- SUPER 100 Ipari tisztítószer koncentrátum, 10 és 25 literes kiszerelésben
Kifejezetten nehéz, ipari jellegű tisztítási munkákra fejlesztették ki, és főleg zsír vagy olaj eltávolítására alkalmas.

- BOOSTER hatásfokozó koncentrátum 1 literes kiszerelésben
Megfelel a tisztítószerekkel szemben támasztott legszigorúbb elvárásoknak is. Szerkezetükben támadja meg és szétoszlatja a makacs szennyeződéseket, amire más tisztítószerek nem képesek. 20-30 %-kal megnöveli a SUPER 100 zsíroldó képességét, hatóidőt lerövidíti, kellemes illatot is ad a tisztított felületnek. 100 %-osan foszfátmentes, biodegrádibilis tisztítószer. Nem mérgező, nem irritálja a bőrt.

IRODAI, HÁZTARTÁSI TISZTÍTÓSZEREK:

- DISINFECTANT környezetkímélő fertőtlenítő, koncentrátum 1 és 10 literes kiszerelésben
Olyan felületekre fejlesztettük ki, amelyeknél egyidőben van szükség tisztításra, fertőtlenítésre és szagtalanításra. Hideg és meleg vízben egyaránt kiválóan tisztít és fertőtlenít. Használható lakásban, iskolában, kórházakban, közintézményekben, állatorvosi rendelőkben, szállodákban, tornatermekben, öltözőkben és bárhol, ahol nagyon fontos a higiénia. Nem elfedi a kellemetlen szagokat egy átható illattal, hanem alapjaiban szünteti meg azokat.

- G1 mosópor, koncentrátum 5 kg-os kiszerelésben - 85 dl
Nagy hatású összetevői behatolnak az elképzelhető legmakacsabb szennyeződés alkotóelemei közé is, és a szó szoros értelmében leszakítják azokat a ruháról. A finom alkalikus (lúgos) komponensek megtámadják és eltávolítják e “hívatlan vendégeket”. Foszfátmentes. 170 adag ruha mosására elegendő.

- LDC illatosított általános tisztítószer, koncentrátum 1 liter-es kiszerelésben
Eléggé erős ahhoz, hogy a zsírosabb lábasokat és fazekakat is tisztítsa, ugyanakkor eléggé kímélő ahhoz, hogy kézi mosószernek használjuk.

- SOFT öblítőszer, koncentrátum 1 liter-es kiszerelésben
Nemcsak kellemes illatúvá és tapintásúvá teszi a ruhát, hanem az elektrosztatikus feltöltődés kellemetlenségeit is megszünteti, ezáltal a vasalás is könnyebb lesz. A Soft-tal kezelt alsó/felső ruhán, irhabundán, függönyön, szőnyegen megszűnnek a nemkívánatos elektromos kisülések (“kis villámok”). A Soft folyékony öblítőszer, bármely modern mosógépben használható, és kézi mosáshoz is kiválóan alkalmas.

- SUPER 10 általános tisztítószer, koncentrátum 1 liter-es kiszerelésben
Professzionális ereje behatol a foltok belsejébe, emulgál és megszünteti a legmakacsabb zsíros szennyeződést is! Lehet vele lemosni, felmosni, ablakot, szőnyeget tisztítani. Biztonsággal használhatják otthon.




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

2011 Budakalász, 1039 Budapest, Juhász Gyula utca 11.   térkép>

Telefonszám:

06/1/2431792, Mobil: 06-209-447-061

Fax szám:

06/1/2431792

E-mail cím:

zollai.maria@kornyezetdoktor.hu

Weboldal:

Weboldal2:

Telephelyek, üzletek:

1039 Budapest, Juhász Gyula utca 11.