Pillangós-ház

Hangulatos szállás, bájos udvarral, igény szerint testi-lelki-szellemi harmonizáló kezelésekkel, programokkal



Bemutatkozás:

SZÁLLÁSHELY:

A Pillangós-ház egy bűbájos, 18. század végén épült, műemlék jellegű épület Visegrád központjában, egy szökőkutas, szép parkkal a ház előtt. Olyan csendes,hogy csak a templomtorony órájának ütése és zenéje hallatszik be, s a park szökőkútjának csobogása. Békebeli stílus és értékrend jellemzi. 15 fő kényelmesen elfér, 5darab szobával, teakonyhával, nagy társalgóval, hangulatos udvarral várjuk kedves vendégeinket.

A szobák kis belépőből, előszobából, hálóból, gardróbból, zuhanyzós fürdőszobából állnak, pótágyazhatóak. Négy szoba két ágyas, egy francia ágyas. Van két baba ágyas szobánk, (kb. 100- 120 cm hosszúak a hálós babaágyak, bármelyik szobában felállíthatóak, de hozhatnak saját utazó ágyat is).

A szobák 60 centiméteres vályogfala "klimatizál", finom hűvös van. Dohányozni az udvaron lehet, szoba belépők párkányán hamutálakat helyeztünk el.

A ház a nagymamánál vidéken töltött nyarak hangulatát idézi, az udvaron cirmos cica, morzsi kutya, hintaágy, muskátli... Az udvart az árnyas fák teszik nyáron is kellemessé. Van vendégünk, aki zen kertnek nevezi, egy virágkötő vendégünk tündérkert névvel illete a hangulatos udvart. A hintában való ejtőzés vendégeink kedvence. A kert több hangulatos zugában pihengethetnek, olvashatnak, saját Szent György vonal szeli át, így regenerálódhatnak is. Élvezhetik a két cica és a két öreg befogadott kutyus játékát, társaságát.

SZÉP KÁRTYÁT (OTP, MKB, K&H) a szállásra és a szabadidős szolgáltatásokra elfogadunk.


GYÓGYKÖZPONT, KINEZIOLÓGIA:

A Pillangós-házban testi-lelki-szellemi harmonizáló kezelések, programok, tanfolyamok is segítik a feltöltődést, regenerálódást, gyógyulást. Kineziológus segítségét igénybe vehetik pár nap pihenéssel egybekötve, egyéni életvezetési tanácsadáson átbeszélhetik életük hátráltató tényezőit, betegségük lelki hátterét, feloldhatják azt. Önismeretüket mélyíthetik, a Pilis gyógyhatású helyein regenerálódhatnak, vezetővel felkereshetik az energetizáló területeket. Reiki kezelést is ajánlunk, csakra tisztítással, harmonizálással. Kriston Intim Torna tréninget egyénileg és csoportosan elsajátítva, az alhas egészségvédelméhez járulhatnak hozzá, gyermekvállalásban kérnek legtöbben segítséget tőlünk, a vendégkönyvünkbe egyre több baba képe van beragasztva. Egyénileg összeállított wellness (=testi-lelki-szellemi jólét) csomagokkal is segíthetjük töltekezését, műtét, betegség utáni ábadozását, a Pillangós-ház köré szerveződött segítők széles palettájáról válogathatnak.


TANFOLYAMI HELYSZÍN, TEREM BÉRLET:

10-15 fős bentlakásos tanfolyamokhoz, tréningekhez, táborokhoz színvonalas helyszínt, hátteret biztosítunk. Tanfolyami terem szállás nélkül is bérelhető. Számítógépet, laptopot, projektort, internet hozzáférést, irótáblát, mappákat, teát, kávét, helyi friss forrás vizet biztosítunk. Kánikulában is hűs, csendes és hangulatos udvarunk is alkalmas tanfolyamok megtartására.


KÖRNYÉK, PROGRAMLEHETŐSÉGEK:

Mindentől pár percre vagyunk, a Palotajátékok királyi menete is a pár lépésre lévő templomtól indul, a várba vezető gyalogút a házzal szemben. A Duna part, a Királyi Palota, az Öböl, a Salamon torony, stb. rövid sétával elérhetőek.

A Dunakanyar, a Pilis szerelmeseinek ideális Visegrád. Szentendre, Esztergom 25-25 kilométerre található a Duna túloldalán, Nagymaros, Vác, Zebegény kihagyhatatlan, a főváros közelsége (45 kilométer) is indokolja az ország távoli részén élőként, hogy eltöltsön egy hosszabb időt nálunk, szabadsága alatt hazánk egyik legszebb tájegységét megismerje, bejárja.




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

2025 Visegrád, Nagy Lajos u. 8.   térkép>

Telefonszám:

+36-20-9274-150

Fax szám:

E-mail cím:

kovats.ildiko@pillangos-haz.hu

Weboldal: