DST Fogtechnikai Kutatólaboratórium

Kerámia koronák-hidak, implantációs munkák, műfogsorok, fogsorjavítás



Bemutatkozás:

Fogaink szerves részei testünknek, melyet nap, mint nap használunk. Mosolyunk az egyik fontos kiegészítője megjelenésünknek is, melyet ráadásul mindig magunkkal cipelünk. A minőségi fogászati ellátás eredménye nem csak funkcionális, hanem meglepően esztétikus is lehet. Mosolyunk szépítése - és az ennek eredményekénti hatások - igen megfontolandó beruházás lehet.

Kő Károly fogtechnikus vezette fogtechnikai laboratóriumunk fogászati szolgáltatások széles skáláját kínálja.

SZOLGÁLTATÁSAINK:
- Kerámia koronák-hidak
- Implantációs munkák
- CAD CAM technológiával készülő Cirkónium
- Kombinált munkák, fémlemezek
- Gradia Inlayk
- Műfogsorok, fogsorjavítás

Tapasztalataink szerint, ha csúcsminőséget állítunk elő, csak akkor tudunk jó irányba haladni. Magyarországon egyre nagyobb az igény a minőségi termékek iránt. Ennek függvényében alakítottuk ki az Európai Unió által elvárt követelményeknek megfelelő, több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező laborunkat, mely a fogászat minden területén korszerű és precíz munkát biztosít.

Megvalósítottunk egy olyan páciens központú rendszert, mely minden elvárásnak megfelel és eleget tesz a legmagasabb technológiai és esztétikai követelményeknek. Több olyan fogorvossal dolgozunk csapatmunkában, akik már elismerték, hogy a fogtechnikusnak is fontos szerepe van a megrendelőkkel való közvetlen kapcsolattartásban. Mióta ebben a tudatban dolgozunk, azóta a munkáink sokkal egyedibb kivitelűek, hiszen találkozunk a páciensekkel és így személyre szabottabb fogpótlások készülhetnek.

Munkatársaink szakirányú fejlődését számos hazai és külföldi tanfolyamokon való részvétellel biztosítjuk. Fontosnak tartjuk az összehangolt csapatmunkát, közvetlen kapcsolattartást, személyes konzultációt fogorvossal és pácienssel egyaránt.




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

2700 Cegléd, Honvéd u. 9.   térkép>

Telefonszám:

+36-20-911-8280

Fax szám:

E-mail cím:

dstlabor@gmail.com

Weboldal:

Telephelyek, üzletek:

Fogtechnikai laboraink:
9023 Győr, Tihanyi Árpád u. 21.
2700 Cegléd, Honvéd u. 9.