MadárKontroll Kft.

Galamb- és madárriasztó termékek (tüskék, madárhálók, madármatricák, elektromos madárriasztók) webáruháza és telepítése



Bemutatkozás:

Mindannyian találkoztunk már a galambok és más madarak által okozott kellemetlenségekkel: A madárürülékkel, tollal s egyéb piszokkal szennyezett ablakpárkány, erkély bizony nem szép látvány, továbbá a madárürülék károsítja, szétmarja a felületeket. A madarak számos betegséget, élősködőt terjesztenek, amik az emberekre is ártalmasak lehetnek, és az általuk keltett zaj is sokakat késztet különböző madárriasztó, galambriasztó termékek beszerzésére.

Cégünk a professzionális, de egyszerűen alkalmazható, és megfizethető árú, az állatoknak fájdalmat vagy sérülést nem okozó madárriasztó megoldásokra szakosodott. Kínálatunkban kizárólag olyan galambriasztó termékek találhatók meg, amelyek valóban hatékony megoldást, garantált védelmet biztosítanak.

TERMÉKEINK:

- Madárriasztó tüske
Az egyik leghatékonyabb módszer a madarak távoltartására keskeny párkányok, gerendák, korlátok, ereszcsatornák esetén, de hajlíthatósága alkalmassá teszi bármilyen ívelt felület, pl. szobrok, stukkók, boltívek megóvására is. Nem sebzik meg az állatokat, viszont meggátolják őket a leszállásban, fészekrakásban. Rögzítése egyszerű csavarozással vagy ragasztással történhet, akár házilag is telepíthető. Átlátszó, UV-álló aljzatának és vékony rozsdamentes acél tüskéinek köszönhetően alig észlelhető, tehát esztétikailag sem csúfítják el az épületet.

- Madárháló
Mechanikai védelem, mely a nyitott felületek teljes lezárásával biztosítja a madarak távoltartását, megakadályozva a galambok, verebek, fecskék berepülését. Elsősorban erkélyek, loggiák, nyitott fedélszékek, légaknák, belső udvarok, illetve egyéb nagy, nyílt terek lezárására alkalmasak. Vékony, időjárás-álló szintetikus szálakból, vagy horganyzott acélból csomózott háló, különféle lyukmérettel a kivédendő madár méretétől függően.

- Madármatrica
Madármatrica termékeink segítenek a repülő madaraknak felismerni az átlátszó vagy tükröződő üvegfelületeket, megelőzve ezzel, hogy a galambok az üvegnek repüljenek. Ebben a kategóriában két féle terméket forgalmazunk. A "látható madármatrica" egy madár sziluett, mely egy ragadozó madár árnyékképével tartja távol a madarakat az üvegfelülettől. A "láthatatlan madármatrica" egy speciális fólia, mely az emberi szemnek áttetsző, ellenben – mivel a madarak az UV fénytartományban is látnak –, a madarak számára látható.

- Elektromos madárriasztó
Egy olyan rendszer, mely elektromos impulzusokat bocsát ki a lefektetett huzalokba, amelyeken a madarak nem tudnak megülni. Alkalmazható keskeny, illetve széles párkányokon, épületdíszeken, acélszerkezeteken, illetve gerendákon. Átlátszó, UV-álló aljzatának és a vékony, rozsdamentes acél huzaloknak köszönhetően alig észlelhető.


Vállalkozásunk 2006-ban indult, amikor a magyarországi piacon a madártüske még nehezen volt fellelhető, a kis megrendelők és magánszemélyek részére nem volt elérhető. A kereslet viszont egyértelműen jelen volt, így megalapítottuk az első hazai Internetes webáruházat, amely galambriasztó, madárriasztó termékeket kínál bárki számára elérhető módon. Az évek során az értékesítés mellett tevékenységünk kibővült szaktanácsadással, illetve kivitelezéssel. Vállalkozásunk sikerét több, mint 7000 méter galambriasztó tüske és közel 10,000 m2 madárháló eladása, felszerelése bizonyítja. Referenciáink között található bevásárlóközpont, szálloda oktatási és közintézmény, ipari létesítmény, kis családi ház, társasház és irodaépület modern, valamint műemléki környezetben egyaránt.




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

2000 Szentendre, Szentlászlói út 154.   térkép>

Telefonszám:

06-20-239-0245, 06-20-937-1620

Fax szám:

E-mail cím:

info@madarkontroll.hu

Weboldal: