RND Üzletviteli Szolgáltató Kft.

Üzletviteli tanácsadás



Bemutatkozás:

Cégünk neve a REND szóból alakult, ezzel is tükrözve nézetünket, hogy egy vállalkozásban a legfontosabb, hogy rend legyen, hiszen ez az alapja a hatékony munkavégzésnek, a biztos jövőnek, a piacon való stabil helytállásnak, és a lehető legnagyobb profit elérésének.

Az RND Üzletviteli Szolgáltató Kft. egy 2010-ben alakult vállalkozás. Bár a vállalkozás ugyan friss, de a cég tulajdonosa és egyben ügyvezetője, 30 éves tapasztalatával és szakmai tudásával gondoskodik arról, hogy a cégünkhöz forduló üzleti vállalkozások, azok ügyvezetői vagy tulajdonosai megelégedéssel fogadhassák, hogy globális üzletviteli szolgáltatásunkat, vagy annak valamelyik szintjét igénybe vették.

Mit is jelent az üzletviteli szolgáltatás? Ez a tevékenység egy operatív segítségnyújtást jelent mind azon cégek számára, akik a vállalkozásuk bizonyos fejlődési szakaszán elakadtak és tanácstalanul állnak a felmerülő problémák előtt.

Nagyon sok vállalkozásnál a legnagyobb problémát a „lufiszerű” növekedés okozza.

Cégünk az Ön vállalkozásának megismerése után rávilágít a problémák okára és tanácsot ad azok megváltoztatásának lehetőségére.

De az RND Üzletviteli Kft. nem csak tanácsot ad, hogy mit és hogyan kellene megváltoztatni, hanem vállalkozásunk szakemberei létre is hozzák azt, az Ön igényei alapján!

Büszkék vagyunk arra, hogy azon cégek körében, akik üzletviteli tanácsadással foglalkoznak egyedülálló ez a szolgáltatásunk!




vissza a kereséshez >>




Elérhetőségek:

Cím:

2040 Budaörs, Törökbálinti u. 42/B.   térkép>

Telefonszám:

06/20/3777179

Fax szám:

E-mail cím:

rndinfo@uzletvitelitanacsadas.com

Weboldal: