ELHouse Nyelviskola

Angol, német, olasz nyelvoktatás



Bemutatkozás:

Az ELHouse Nyelviskola ÉRD és a régió ELSŐ ANGOL nyelviskolájaként 1991-ben alakult. Mára már az ANGOL mellett a NÉMET és OLASZ nyelvoktatásnak is hagyománya van nálunk.

Mottónk: "A nyelvtanulást és a nyelvtudás megszerzését 'az élethosszig tartó tanulás', a kultúra és az 'európaiság' részének tekintjük. Tanfolyamjaink elvégzése életkortól függetlenül lehetővé teszi az Ön számára, hogy napjaink kihívásainak jobban meg tudjon felelni, legyen az információszerzés, tájékozódás a világban, munkaerőpiaci vagy továbbtanulásai esélyeinek növelése. Célunk, hogy Önt hozzásegítsük olyan nyelvtudás megszerzéséhez, amelynek segítségével az idegen nyelv aktív használójává válhat."

Az ELHouse Nyelviskola regisztrált felnőttoktatási intézmény akkreditált programokkal, továbbá Regisztrált ECL Nyelvvizsga-felkészítő Hely.
Ez az Ön számára azt jelenti, hogy nyelviskolánk rendelkezik a nyelvoktatás sikerességéhez szükséges feltételekkel, nyelvtanulását megtervezzük, nyelvi fejlődését figyelemmel kísérjük és erről Önt rendszeresen tájékoztatjuk, a nyelvtanulás folyamatosságát az egymásra épülő szintekkel biztosítjuk egészen a kezdőtől a nyelvvizsgára felkészülésig. Nem kell beutaznia Budapestre ahhoz sem, hogy ECL nyelvvizsgát tegyen, a felkészítés és vizsga itt Érden, elérhető közelségben van.

A nyelvtanulás színvonalát diplomás és megfelelő szakmai tapasztalattal rendelkező nyelvtanáraink garantálják. Tanáraink közül többen akkreditált ECL nyelvvizsgáztató tanárok.




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

2030 Érd, Fehérvári út 29.   térkép>

Telefonszám:

06/23/365-357

Fax szám:

E-mail cím:

elhouse@t-online.hu

Weboldal: