CLEARWATER KFT.

Ballonos víz szolgáltatás, vízadagolók, Lavazza kávégépek



Bemutatkozás:

Vállalatunk büszke piacvezető szerepére, amit többek közt az ingyenes házhoz szállításnak köszönhetünk, amely az ország egész területén elérhető.

A ClearWater Kft. 1995 óta működik Magyarországon, bevezetve egy az USA-ban már 60 éve alkalmazott szolgáltatást: az ásványvíz 19 literes palackokba történő töltését. Cégünk tehát 19 éve biztosítja hazánkban is a lételemünket szolgáló víz fogyasztását és az ehhez szükséges automaták bérbeadását, sőt a házhoz szállítással járó kényelmet.

Büszkék vagyunk rá, hogy közel 130 magyar család megélhetését biztosítva, hazai munkaerővel, itthon előállított, magyar termékeket forgalmazunk.

A ClearWater Kft. nagy hangsúlyt fektet a minőségre, ezért a legmodernebb technológiát és minőségirányítási rendszert alkalmazva, saját gyárunkban palackozott, ezáltal minőségileg folyamatosan ellenőrzött, kiváló minőségű, alacsony ásványanyag tartalmú vizet kínálunk a fogyasztók részére. 2011-ben a CW víz elnyerte a Kiváló Magyar Élelmiszer védjegyet.

A ballonos vízszolgáltatás szerves eleme a vízadagolók bérbeadása is. Többféle igényt kiszolgáló automatákkal állunk ügyfeleink szolgálatára. Jellemzően 3 nagy csoportra bonthatóak a berendezések:

hideg és szobahőmérsékletű,
hideg és meleg,
valamint hideg-, meleg- és szénsavas vizet adagoló berendezésekre,

így mindenki megtalálhatja a neki megfelelőt.

A ballonos víz szolgáltatás mellett egyre keresettebb, hálózati vízvezetékre szerelhető vízszűrőkkel is állunk ügyfeleink rendelkezésére. Vízadagolóink egy többlépcsős szűrési technológiával, és egy UV fénnyel történő csírátlanító technológiával garantálja a kiváló minőségű vizet. Az új UV fényes mikrobiológiai tisztítási technológia a hasonló készülékek körében még nem elterjedt.

A vízautomaták mellett nagy népszerűségnek örvendenek a kapszulás kávéautomatáink is. A Lavazza Blue termékcsalád 2 igazán impozáns kávégépével valamint többféle kávé, tea, tejpor és forrócsoki kapszulájával is állunk rendelkezésükre.

Az automaták kompakt kivitelű, esztétikus elemei lehetnek otthonának, irodájának egyaránt.

Folyamatosan bővülő termékpalettánkon az egészen kicsiktől az üzleti partnereken át az egészségtudatos vásárlókig mindenki megtalálja a neki megfelelő termékeket. (Például: állatfigurás gyerek vízadagolók, kis palackos forrás vizek, ClearApple 100%-os almalé)

Nagy hangsúlyt fektetünk a környezetvédelemre. Ballonjainkat újra töltjük, így nem keletkeznek hatalmas PET palack halmok. Partnereink címe szállítási útvonalakhoz van rendelve, hogy ne fussanak feleslegesen a teherautóink szennyezve a környezetünket. Valamint az automatáink mellé adott ajándék energiatakarékos időkapcsoló segít ügyfeleinknek, hogy a berendezéseinket energiatakarékosan üzemeltethessék.




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

2120 Dunakeszi, Bem utca 7.   térkép>

Telefonszám:

+36 27 542 400

Fax szám:

+36 27 542 401

E-mail cím:

vevoszolgalat@clearwater.hu

Weboldal: