Neufeld István szállítási vállalkozó

Árufuvarozás, gyepszőnyeg, sziklakerti kő és tűzifa forgalmazása, házhozszállítása

Bemutatkozás:

Neufeld István gyömrői vállalkozó vagyok, 10 éve foglalkozom árufuvarozással és beszerzéssel, ezen belül 5 éve gyepszőnyeg, sziklakerti kő és tűzifa, valamint 2010-től barnaszén házhoz szállításával és forgalmazásával. A többéves szakmai tapasztalatnak és korrekt üzleti hozzáállásomnak köszönhetem, hogy a ügyfeleim elégedettek, visszahívnak és másoknak is ajánlják szolgáltatásaimat.

GYEPSZŐNYEG
A vetett fűből csak hosszú hónapok után lesz megfelelő pázsit, A fű vetése gondos előkészítést és állandó gondoskodást igényel, a kikelő fű könnyen kiéghet, megsárgulhat elgyomosodhat. Ezzel szemben a gyepszőnyeg igaz, hogy drágább, de az árban benne van, hogy a fent említett munkát már helyettünk gondosan elvégezték. A kész gyepszőnyeget méretre vágva készen leszállítják. A gyepszőnyeg gyorsan lerakható és egyből használatba is vehető és 1-2 hét alatt gyökeret ereszt. Így gyepszőnyegünk optikailag egységes lesz és tökéletes pázsitot biztosít, nem gyomosodik. Nemzetközi és hazai referenciák között említhetem a 2008-as Labdarúgó EB Innsbrucki sportpálya, valamint Magyarországon a Bozsik Stadion, a Felcsúti sportpályák és a Vasas stadion gyepszőnyegezését is.

TŰZIFA
Akác tűzifát szállítok és forgalmazok Gyömrő és Budapest környéken a vevő igényei szerinti méretben és feldolgozottságban: méterben, fűrészelve vagy aprítva. Igény esetén más fafajtákat is beszerzek pl, tölgy, kőris, cser. Az általam házhoz szállított tüzifa magas fűtőértékű, mennyisége pedig ellenőrizhető.

SZIKLAKERT KŐ
A követ a Pilis hegységből szállítom. A kő méreteit teljesen a vevő határozza meg. Az eltérés kb. 10% lehet. A kő színe fehér. A felhasználás támfalak építésére is kiválóan alkalmas.

BÜKKÁBRÁNYI BARNASZÉN
Napjainkban az egyre emelkedő földgázárak miatt újra előtérbe kerültek a hagyományos fűtőanyagok. A tapasztalatok szerint a téli időszakban a fűtés és melegvíz szolgáltatásban a családok a barnaszén felhasználásával a fűtési számla akár 50%-át is meg tudják spórolni. A barnaszén a tüzifánál kb. 30%-al hatékonyabb tüzelőanyag, mivel fűtőértéke nagyobb (kb. 2700kalória). Hitelesített mérés, garantált mennyiség.




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

2230 Gyömrő, Ady Endre u. 30.   térkép>

Telefonszám:

06/29/331-208, Mobil: 06-30-9-828-456

Fax szám:

E-mail cím:

info@gyep-fa.hu

Weboldal: