ÉRDIREDŐNY

Árnyékolástechnika: redőny, reluxa, roletta, szúnyogháló, napellenző, szalagfüggöny, redőnykapu, műanyag nyílászáró



Bemutatkozás:

Ha nyáron a melegtől, és a szúnyogoktól szenved, vagy nem tud kiülni a teraszra, mert mindig odatűz a nap, télen a hideg zavarja, és elege van a magas gázszámlákból, spórolna az energiával, nálunk megtalálja a megoldást, ami talán nem is olyan drága, mint azt gondolná.

Fő profilunk 1986-óta az árnyékolástechnika: redőny, redőny javítás, reluxa, roletta, szúnyogháló, napellenző, szalagfüggöny, redőnykapu, és műanyag nyílászárók pontos méretre gyártása, és beszerelése.

Helyszíni felmérést aznap, ritkább esetben másnap elvégezzük egyeztetett időpontban, kötelezettségek nélkül. Szerelésre általában 10 munkanap múlva kerül sor. Redőny javítás azonnal, de legkésőbb 24 órán belül.

TERMÉKEK:

- Redőny
Véd a tűző naptól, esőtől, télen a hidegtől, széltől, sőt még a betörők dolgát is nagy mértékben megnehezíti.

- Reluxa
A beltérbe jutó fénymennyiséget egyszerűen és pontosan állíthatjuk be a lamellák dőlésszögének változtatásával, illetve a kívánt mértékben történő felhúzásukkal.

- Szalagfüggöny
Két legyet üthet egy csapásra: nem kell nylon függöny, sötétítő függöny, dupla karnis. Elég csak a szalagfüggöny, így ez lehet az egyik legolcsóbb árnyékolási lehetőség amellett, hogy szép is.

- Napellenző
Leárnyékolhatja teraszát, erkélyét, amikor csak kedve tartja, így is megnövelve a jó időben használható m2-ek számát. Esetleg családi ebédet is szervezhet a napellenző alá, ami így a tűző napsütés ellenére is megoldható lesz.

- Szúnyogháló
vegyszermentesen tarthatja otthonától távol a kellemetlen szúnyogokat, legyeket, és egyéb bogarakat, csúszó-mászókat.

- Roletta
Védelmet nyújt a kíváncsi szemektől, óv a tűző naptól, megvédi bútorait, szőnyegét, parkettáját a káros sugaraktól, lakóterét, irodáját a nyári felmelegedéstől. Télen hőszigetelő hatása is van.

- Redőnykapu
Hőszigetelt, vastag alumínium redőnylécekből készülnek, és felhúzott állapotban a legkevesebb helyet foglalják el.

- Műanyag nyílászáró
6 légkamrás rendszer, lekerekített szélekkel, kiemelkedő hőszigetelő, statikai, és esztétikai jellemzőkkel. Vállaljuk régi ablakok, ajtók cseréjét kibontással, beépítéssel, akár a régi ablaktokba szerelve, pontos méretre gyártva, a legkevesebb felfordulással, porral, 1-2 óra alatt.

- Harmonika ajtó
Helytakarékosan, és esztétikusan választhatja el belső tereit.




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

2030 Érd, Papagáj u. 12-14.   térkép>

Telefonszám:

06/23/368-016, Mobil: 06-20/942-9676

Fax szám:

06/23/368-016

E-mail cím:

info@erdiredony.hu

Weboldal:

Weboldal2: