Teknogroup Kft.

Üzlettér berendezések, hűtőbútorok, pénztárkasszák, kasszarendszerek, konyhai berendezésekBemutatkozás:

A Tekno Group Kft 2007-ben alakult, de történetünk Magyarországon 1990-ben kezdődött. Több mint három évtizedes működésünk alatt a kft holdingá növekedett a professionális gasztronómia, hűtéstechnika és üzletberendezés területén. Mára már több céget összefogó holding specializáltan fedi le az üzletek, konyhák, éttermek piacát.

A CASASOLA REFRIGERATION márkanév elsősorban a termékek minősége és a méretre gyártott hűtőberendezések révén ismert. A Tekno Group Holding tagja, mely az üzlet-berendezési piac egyik főszereplője.

2000-ben alakult meg a hűtéstechnikai és üzlettéri berendezéseket forgalmazó cégünk, a COLD SYSTEMS Kft. A hűtött berendezéseket gyári illetve saját fejlesztésű csoportaggregátos rendszerrel együtt szállítjuk. A Cold Systems Kft jelentős szerepet vállal az üzletek belső kialakításában. Mindenféle jellegű üzlet kialakítását elvégezzük, (élelmiszer, műszaki, ruházati, stb.) ha szükséges megtervezzük, az optimális, és gazdaságos kialakítás érdekében. Vállaljuk nagyraktári állványrendszerek telepítését, normál és hűtőházi kivitelben egyaránt.

A nagykonyhai termékeket forgalmazó üzletágunk a GASTRO SYSTEMS Kft. Széles termékválasztékunk lehetővé teszi bármely konyha, étterem, bár, cukrászda teljes berendezését professzionális nagykonyhai gépekkel, berendezésekkel, hűtőbútorokkal, háttérhűtőkkel, hűtőkamrákkal, egészen a kiegészítő gépekig. (szeletelő-, daráló -, fóliázó stb.) A vendéglátás területén teljes termékskálával állunk partnereink rendelkezésére, a tervezéstől a kivitelezésig, legyen az konyha kialakítása és felszerelése, hűtők, hűtőkamrák telepítése, borhűtők, hűtővitrinek, kiszolgálópultok, bárpultok, éttermi asztalok, székek és egyéb kiegészítők beszerzése. Termékskálánkban megtalálja főként Olaszországból származó konyhaberendezések neveit.

Saját készítésű TEKNO INOX rozsdamentes bútorainkat bármilyen különleges igényeket is kielégítendő, minden méretben elkészítjük. Rozsdamentes bútorok és kiegészítők gyártása akár egyedi méretek és elképzelések alapján is.

Szakértői és gépi felszereltségünk lehetővé teszi a szakszerű, gyors és pontos bérmunka vállalását is, mint Lemezdarabolás, Stancolás, CNC Lézervágás, Élhajlítás, Lakatos munkák, hegesztés.A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

2120 Dunakeszi, Fő utca 24   térkép>

Telefonszám:

+36/27-593-502

Fax szám:

+36/27-593-502

Weboldal:

Telephelyek, üzletek:

Fióktelep: H-2134 Sződ, Rátóti út Ipartelep 1.